Maak rondom Prinsjesdag gratis kennis met onze nieuwe Politieke Monitoring service

Prinsjesdag, net als andere jaren is er vooraf al veel bekend. De media-analisten van CFF Communications zochten uit wat voor jou en je bedrijf van belang is. Vraag hier de gratis preview aan en wees volledig op de hoogte!

Maak kennis met de Politieke Monitoring van CFF Communications

Prinsjesdag. De plannen zijn traditioneel gelekt. De eerste stakeholders hebben gereageerd. En wij hebben alle informatie voor je samengebracht in een compact, Engelstalig overzicht. Handig, om te delen met je CEO, Corporate Affairs Manager, Hoofd Communicatie, of met het oog op je eigen kennisvoorsprong, tijdens vergaderingen of bij de koffieautomaat.

Senior Media Analyst Teun Verhagen, en Public Affairs Director Jan Willem Blok. 

Naast deze preview, kan je je tijdens Prinsjesdag ook gratis kennismaken met de Politieke Monitoring van CFF Communications. De woensdag na Prinsjesdag ontvang je van ons een Engelstalig rapport met de belangrijkste beleidsmaatregelen, hoofdlijnen uit de media, en reacties van stakeholders.

Wil je gericht inzicht in de impact van de overheidsplannen voor 2020 op jouw business? Neem dan contact op voor een overzicht op maat.

Mediamonitoring volgens CFF Communications

Als het gaat om mediamonitoring, wil je niet bedolven worden onder een berg zoekresultaten. Je wilt inzicht en overzicht, liever gisteren dan vandaag.

Ons media intelligence team combineert het beste van menselijke en kunstmatige intelligentie. Niet voor niets hebben onze analisten, met een grondige kennis van de sector, een sterk track record als het gaat om premium monitoringsdiensten voor drukke beslissingsmakers.

Back to blog