De hartverwarmende ontknoping van onze kleine kerstactie

Aegon plaatste de mooiste reactie op onze kerstgroet. En zorgde bovendien voor een hartverwarmende ontknoping van onze kerstactie dit jaar.

Een kerstactie die vrijdag eindigde in een bijzondere dag.

Kleine dingen maken het verschil

De kleine dingen maken het verschil, zeker als het gaat om zakelijke relaties – dat punt wilden we dit jaar benadrukken met onze kerstgroet.

Dus stuurden we onze relaties een piepjong kerstboompje: een groen gebaar, dat met de juiste zorg uit zal groeien tot een volwassen exemplaar.

Om ons netwerk te activeren, loofden we ook een levensgrote kerstboom (met alles erop en eraan) uit voor de leukste reactie.

De leukste reacties

Via mail, Whatsapp en Instagram ontvingen we tientallen hartverwarmende reacties. En daarvoor willen we iedereen hartelijk bedanken!

De mensen van Kardan reageerden als eerste op onze kerstgroet. Ook onze collega’s deelden foto’s van het boompje, dat in bijzonder goede aarde viel bij gezinnen met kinderen. Een eervolle vermelding verdient ook de reactie van onze fotograaf Irene Noordhof.

Maar de winnende inzending kwam van Aegon Group. Dus gingen Pim en Pauline namens CFF Communications op bezoek bij Aegon Group in Den Haag.

In het indrukwekkende atrium van het hoofdkantoor van Aegon in Den Haag, nam Arthur van Ree namens de verzekeraar onze boom in ontvangst. Hij had daarbij een bijzondere mededeling.

“Zoals je ziet, zijn wij wat betreft kerstversiering best goed voorzien. We willen de boom daarom graag doneren aan iemand die hem beter kan gebruiken.”

Een dag eerder ging Aegon al op zoek naar iemand die vlak voor de kerst nog wel een boom kon gebruiken.

De bijzondere ontknoping van onze kerstactie

Zo vertrokken we met kerstboom en Arthur van Aegon naar een bewonerscentrum in hartje Den Haag.

We pasten met zijn vieren maar net in de lift. Eenmaal boven werden we opgewacht door een enigszins verbaasde man, die ons zag zeulen met een boom met 25 kilogram kluit.

In zijn huis, geen kerstboom, nog niet. Die tuigden we op, voor als zijn zoon hem met kerst bezoekt.

We dronken koffie, aten kerstkransjes en spraken over vroeger, tot voor hem de tijd aanbrak om te gaan biljarten.

Bekijk ons fotoverslag van de dag hier op Instagram.

#merrylittleChristmas

In de auto terug naar Amsterdam stond Sky Radio op, the Christmas station. Uit de speakers dit nummer, Frank Sinatra, classic.

Nogmaals bedankt voor al jullie reacties. En, namens het hele team van CFF, have yourself a #merrylittleChristmas!

Back to blog