Column: Schatplichtig

Voor M&A Magazine schreef onze Managing Director Uneke Dekkers een nieuwe column. Hierin legt ze uit dat de coronacrisis duidelijk maakt dat het bedrijfsleven haar succes in belangrijke mate verschuldigd is aan de overheid.

“De overheid lijkt zich steeds nadrukkelijker met individuele ondernemingen bezig te houden. Met de coronacrisis groeit het besef dat de ‘ongebreidelde’ marktwerking van de afgelopen periode historisch gezien een uitzondering is geweest. Geopolitiek staat weer volop op de agenda,” schrijft Uneke Dekkers. “Het bedrijfsleven is schatplichtig geworden aan de overheid en als  je daar als investeerder, bestuurder of toezichthouder, geen oog voor hebt, zou je reputatie een flinke deuk kunnen oplopen. Of je nou sterker uit de crisis bent gekomen of niet.”

Dat en meer lees je in haar nieuwe column in M&A Magazine. Reageren kan via email, op Twitter en op LinkedIn.

Wij zijn CFF Communications

Bij CFF Communications ondersteunen we bedrijven, merken en organisaties op het snijvlak van strategie en corporate communicatie. Als geen ander begrijpen wij wat er voor onze klanten elke dag op het spel staat. Wij kennen de dynamiek van de markt, de spelers, de boardroom – jouw business.https://www.youtube.com/embed/Rge-5XOTyHk?feature=oembed

Met onze jarenlange ervaring, een divers team van specialisten en ons internationale netwerk bieden wij advies op maat én praktische ondersteuning. Wij brengen alle expertise samen: financiële communicatie, investor relations, corporate communicatie, public affairs, branding en mediamonitoring. Zo realiseren wij met onze klanten voor elke situatie langetermijnresultaat.

Lees hier meer over onze kijk op Financiële Communicatie

Back to blog