#CFFpeople – Monique met Leolux naar de grootste interieurbeurs van Europa

Onze collega Monique Dassen bracht namens CFF Communications met Leolux een bezoek aan dé interieurbeurs van Europa, IMM in Keulen. Alle grote meubelmerken presenteren hier elk jaar hun nieuwe collectie. Leolux mocht als Nederlands meest toonaangevende designmerk natuurlijk niet ontbreken.

Monique, hoe was het om voor Leolux naar de IMM trade fair in Keulen te mogen?

In de PR maak je natuurlijk vaker leuke uitjes mee, maar het was nieuw voor mij om namens een klant op de beurs te staan. Best spannend dus.

De stand van Leolux, voordat pers en bezoekers binnenkwamen.

Maar door de mensen van Leolux voelde ik me meteen opgenomen in de Leolux-familie. Na een korte overstap in Düsseldorf, en een wandeling van vijf minuten vanaf Köln Hauptbahnhof, kwam ik aan op de beurslocatie.

Hoe was de nieuwe collectie van Leolux?

Toen ik op de stand aankwam viel mijn mond gewoon open van verbazing. Wat is de nieuwe collectie prachtig. De stand was ruim opgezet met een eigen bar in de hoek waar klanten op hun gemak een drankje konden doen. Natuurlijk, we waren daar om de nieuwe collectie te promoten, maar ik werd er stiekem zelf ook erg hebberig van.

Wat was je favoriete item van de collectie?

Nou, ik ga binnenkort samenwonen met mijn vriend. Van de collectie van Leolux zou ik direct de Rego, met het grote ronde plateau, aan ons interieur willen toevoegen. En de Flint, speciaal voor IMM in wit gestoffeerd, deed mijn hart ook sneller kloppen!

Zeg, Monique, maar wat was nu precies jouw rol tijdens dit bijzondere evenement?

Ik mocht namens CFF Communications voor Leolux de Nederlandse pers te woord staan.

De IMM is een van de meest relevante interieurbeurzen ter wereld en trekt ook een hoop pers uit Nederland en België aan. Een bezoekje aan de Leolux stand mag dan niet ontbreken. Aan mij de taak om dat bezoekje in goede banen te leiden.

Zo’n prachtige locatie werkt natuurlijk meteen in je voordeel. Pers en bezoekers waren dan ook razend enthousiast over de nieuwe collectie.

Over CFF Communications

Bij CFF Communications ondersteunen we bedrijven, merken en organisaties op het snijvlak van strategie en corporate communicatie. Wij brengen alle expertise samen: financiële communicatie, corporate communicatie, public affairs, branding en mediamonitoring.

Wil je meer weten over hoe wij positieve aandacht genereren voor jouw merken? Lees hier dan meer over onze eigen kijk op Brand PR.

Back to blog