Wij versterken onze dienstverlening met Brand Communications

Vandaag kondigen we aan dat wij, CFF Communications, ons dienstenportfolio uitbreiden met Brand Communications. Dit doen we door samen te gaan met de Nederlandse vestiging van ons zusterbedrijf Grayling.

Je kunt nu ook bij ons terecht voor Brand PR

Door het samengaan met Grayling kunnen we onze klanten nu ook bedienen met specialismen zoals Brand PR, Social Media en Influencer Marketing.

Niels Broekhof, die voorheen aan het hoofd stond van Grayling Nederland, zal als Director Brand Communications verantwoordelijk zijn voor de nieuwe activiteiten.

Ons team van specialisten is nu nog rijker

Al jaren zijn wij één van leidende communicatiebureaus in Nederland. Met bijna 40 medewerkers ondersteunen wij onze klanten met geïntegreerde campagnes, mediarelaties, crisiscommunicatie, investor relations, mediamonitoring, public affairs en contentcreatie. Daarnaast zijn we hét bureau voor de communicatie rondom beursintroducties op Euronext Amsterdam.

Eerder dit jaar professionaliseerden we onze Public Affairs praktijk onder leiding van Jan Willem Blok. Door het samengaan met Grayling breiden we nu onze dienstverlening verder uit.

Het verschil maken door gedrevenheid en kwaliteit

“Met de komst van het team van Grayling zijn we beter in staat onze huidige en toekomstige klanten een breed scala aan communicatiediensten te bieden,” stelt Uneke Dekkers, Managing Director van CFF Communications.

Uneke Dekkers, Managing Director

Niels Broekhof,  Director Brand Communications.

Uneke Dekkers, Managing Director

Niels Broekhof,  Director Brand Communications.

“We zien dat grenzen tussen de disciplines vervagen. Als wij met klanten spreken over hun strategie en de interactie hierover met stakeholders, willen zij niet voor iedere doelgroep een andere expert aan tafel. Dat betekent niet dat we generalisten worden. Integendeel, klanten waarderen ons specialisme en daar zullen we in elk van deze deelgebieden op blijven inzetten. Dit is wat de diverse disciplines bindt: het verschil maken, gedrevenheid en kwaliteit. Met deze uitbreiding ben ik ervan overtuigd dat we onze klanten voor elke uitdaging de beste oplossing kunnen bieden.”

Kom langs voor een kop koffie

Wil je meer weten? Je bent van harte welkom voor een kop koffie met ons Brand Communications team. Bel ons op +31 (0)20 575 40 10 of mail naar callback@cffcommunications.nl

Vier dit nieuws met ons en laat een reactie achter onder de video op LinkedIn of Twitter. De leukste reactie sturen we een taart!

Over ons

Sinds 1993 is CFF Communications uitgegroeid tot hét toonaangevende bureau voor financiële en corporate communicatie in Nederland. Een gedreven team van bijna 40 professionals verzorgt geïntegreerde campagnes, mediarelaties, crisiscommunicatie, investor relations, mediamonitoring, public affairs, contentcreatie en communicatieondersteuning. Al jaren is CFF Communications hét bureau voor de communicatie van beursintroducties op Euronext Amsterdam. Voormalig Grayling Nederland biedt sinds 1996 haar diensten aan merken in branches als automotive, technology, retail en hospitality. Het team Brand Communications professionals staat bekend om haar duurzame relatie met enkele van de meest vooraanstaande internationale merken.

Back to blog