Telefoonnummer: +31 (0) 20 575 4010| vrijdag 19 oktober 2018
Citigate logo
Citigate logo
headerbar nieuws

Op 8 september is het zover! The Ocean Cleanup laat System 001 te water

CFF The Ocean Cleanup

"If you’re going to San Francisco..."

Nu 5 jaar geleden stapt de 19-jarige Boyan Slat aan de rand van Amsterdam ons kantoor binnen. Wat begon als een profielwerkstuk en vorm krijgt in een TEDx Talk is in de winter van 2013 uitgewerkt tot een volwaardige business case. Het plan maakt grote indruk op ons, maar mist nog de aandacht die het tot een succes kan maken. Begin 2014 is The Ocean Cleanup voor de buitenstaander niet meer dan een website met daarop de mededeling dat er niet wordt ingegaan op mediaverzoeken totdat de resultaten van zijn haalbaarheidsstudie er zijn. Voor ons ligt een geweldig verhaal op zoek naar de juiste toon.

Lees meer

Reputatie als randvoorwaarde voor rendement

Nu een groter deel van de arbeidsplaatsen wordt ingevuld door millennials is het voor bedrijven steeds gebruikelijker om niet alleen actief aan de maatschappij uit te leggen waar zij mee bezig zijn, maar ook hoe zij bijdragen aan een betere maatschappij op een manier die verder gaat dan alleen aandeelhouderswaarde.Een goed rendement is voor pensioengerechtigden, polishouders en eindbeleggers een gerechtvaardigde doelstelling. Maar bovenop het behalen van voldoende rendement moeten bedrijven in toenemende mate met antwoorden komen op vragen als: hoe willen jullie de wereld achterlaten voor de volgende generaties en hoe dragen jullie daaraan bij? Wat vinden jullie naast geld verdienen belangrijk? Hoe kan ik als jonge werknemer daar een rol in spelen? Ook aandeelhouders willen niet alleen rendement, maar ook antwoord op dergelijke vragen.

Leer verder op www.mena.nl

Stefan Simons versterkt CFF Communications als director

Amsterdam, 9 maart 2018 – CFF Communications, marktleidend adviesbureau op het gebied van corporate en financiële communicatie, versterkt zich met de aanstelling van Stefan Simons als director.

Lees meer

ING Group, a.s.r. en ForFarmers winnaars Dutch IR Awards 2018

Amsterdam, 12  januari 2018 – De Nederlandse Vereniging voor Investor Relations (NEVIR) heeft gisteravond de winnaars van de Dutch IR Awards 2018 bekend gemaakt. Het was het elfde jaar op rij dat deze prijzen werden uitgereikt aan in Nederland genoteerde ondernemingen en professionals die uitblinken in Investor Relations. Tijdens de jaarlijkse award avond werden prijzen uitgereikt voor ‘Beste Onderneming’ op het gebied van Investor Relations en ‘Beste IR professional’.

Lees meer

CFF Communications – Een blik achter de schermen #5

Een nieuwe naam, een nieuw jaar, een nieuw overzicht met ons laatste nieuws en de nieuwste klantencases! 

Neem voor deze blik achter de schermen een kijkje op ons Engelstalige blog. Daar lees je meer over de Nederlander van het jaar en de vele stakeholders die betrokken zijn bij een fusie of overname.

 

Vertel je eigen verhaal

Wie herkent de financial van 25 jaar geleden nog terug? Zowel intern als extern is de rol van finance sterk veranderd.

Gepubliceerd als column in het CFO Magazine, editie 2 2017 - De CFO is allang geen boekhouder meer, de analist allang geen spreadsheetvreter en de belegger allang niet louter geïnteresseerd in de cijfers. De ‘harde’ financial kijkt niet enkel naar de cijfers in de jaarrekening, maar juist ook naar de toelichting op de jaarrekening, het ‘zachte’ deel dat het verhaal achter de cijfers vertelt. Zo heeft duurzaam beleggen in Europa een vlucht genomen en is het normaal dat pensioenfondsen en andere institutionele beleggers bedrijven en management onder druk zetten openheid te geven over uiteenlopende zaken, van duurzaamheid in de keten tot (gender)diversiteit in de boardroom.

Lees meer

Nominaties Dutch IR Awards 2018

De Nederlandse Vereniging voor Investor Relations (NEVIR) maakt vandaag de nominaties bekend voor de Dutch IR Awards 2018. De awards worden op 11 januari 2018 uitgereikt aan Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen en professionals die uitblinken in Investor Relations.

 

Lees meer

Citigate First Financial wijzigt naam in CFF Communications

Amsterdam, 5 oktober 2017 - Communicatiebureau Citigate First Financial heet vanaf vandaag CFF Communications. De naamswijziging valt samen met het 25-jarig jubileum en reflecteert de verbreding van de diensten in de afgelopen jaren. CFF Communications is 25 jaar geleden gestart als bureau voor financiële communicatie en investor relations. Tegenwoordig ondersteunt CFF Communications klanten bij alle aspecten van corporate communicatie.

Lees meer

Nieuws Update: hoogtepunten van het eerste halfjaar!

In het afgelopen halfjaar hebben we aan verschillende mooie projecten gewerkt, voor klanten als Coca-Cola European Partners, Hudson’s Bay Company en NN Group.

Ook ondersteunden we The Ocean Cleanup bij het presenteren van een nieuwe technologische mijlpaal: oprichter en CEO Boyan Slat presenteerde een verbeterd design en concept van zijn project waarmee hij, twee jaar eerder dan gepland, plastic uit de oceanen kan verwijderen. Een fantastische prestatie van Boyan en zijn team!

En we verwelkomden vier nieuwe communicatietalenten, Peter, Rick, Janneke en Teun!

Dit en meer lees je in onze Engelstalige halfjaarupdate!

‘Webcast verdringt persconferentie, maar deze kan toch nog steeds heel waardevol zijn’n’

Een groeiend aantal AEX-fondsen presenteert de jaarcijfers tegenwoordig via een webcast in plaats van een persconferentie. Het Financieele Dagblad schreef er woensdag over in een uitgebreid artikel. Arcadis wordt in het artikel genoemd als één van de bedrijven die niet langer een persconferentie organiseert, maar het tegenwoordig houdt bij een belronde met journalisten en één met analisten. ‘Ook grote AEX-fondsen als Heineken en Unilever volstaan met korte telefonische gesprekken met de journalisten, die daarnaast een webcast kunnen afluisteren’, aldus de krant.

Toch kan een persconferentie nog steeds heel waardevol zijn, benadrukt Citigate’s executive director Geert Pielage in het artikel en tegenover BNR. 

Lees meer

Contactinformatie

James Wattstraat 100
1097 DM Amsterdam

Tel: +31 (0) 20 575 4010
Mail: info@cffcommunications.nl 

Meer contactinfo

24/7 bereikbaar

Tijdens kantooruren:
Tel: +31 (0) 20 575 4010

Buiten kantooruren:
Tel: +31 (0) 6 5026 1626
Tel: +31 (0) 6 5099 9343

Laatste Tweet

CFF Communications

RT @janvewijk: Great news and congrats to everyone involved. https://t.co/g9dkenH5R5

1 day, 22 hours ago Reply Retweet Favorite