Premium mediamonitoring vereist méér dan een human touch

Als het gaat om mediamonitoring, wilt u niet bedolven worden onder een berg zoekresultaten. U wilt inzicht en overzicht, liever gisteren dan vandaag.

Ons media intelligence team combineert het beste van menselijke en kunstmatige intelligentie. Niet voor niets hebben onze analisten, met een grondige kennis van uw sector, een sterk track record als het gaat om premium monitoringsdiensten voor drukke beslissingsmakers.

Onze klanten profiteren van onze ervaring tijdens spraakmakende transacties, vijandige overnames, product recalls, crises op sociale media, beursgangen en parlementaire onderzoeken.

Wij staan klaar als een crisis of andere kritieke gebeurtenis uw onderneming bedreigt. Wij zijn als eerste op de hoogte om u inzicht te geven in de relevante feiten. Hierdoor beslist u snel op basis van de juiste informatie.

We creëren nieuwe kansen voor interne communicatie, informeren uw teams over relevante marktontwikkelingen en versterken de betrokkenheid van uw medewerkers.

In samenwerking met onze consultants, leveren wij analyses en evaluaties die informeren en inspireren.

Onze ervaring

Wij ondersteunen grote bedrijven en organisaties met hun financiële en corporate communicatie in Nederland en daarbuiten.

Werp een blik op onze cases voor meer inzicht in onze aanpak.

Neem contact op

Neem contact met ons op met uw vraag over mediamonitoring.

Ons team in Amsterdam staat voor u klaar, neem contact op via +31 (0) 2 0575 4010 of info@cffcommunications.nl.