We beschermen en versterken uw reputatie met onze geïntegreerde aanpak

Sinds 1993 ondersteunen wij klanten met onze geïntegreerde aanpak op het snijvlak van communicatie en bedrijfsstrategie.

Deze voorbeelden illustreren onze aanpak van communicatie- en reputatiemanagement:

Corporate communications and Media relations for Hudson's Bay

We have been supporting department store Hudson's Bay with their entrance in the Netherlands. Since 2016, we are supporting Hudson’s Bay with their communications in the Netherlands. Our integrated services include corporate communications, media relations, press releases, media monitoring, community engagement and public affairs.

Financiële communicatie en IR-ondersteuning voor Accell Group

We ondersteunen beursgenoteerde bedrijven, waaronder Accell Group, met financiële communicatie en IR-activiteiten. Samen met de raad van bestuur bepalen we het jaarlijkse PR- en IR-programma en realiseren we de uitvoering ervan. Onze diensten voor Accell Group bestaan uit mediamonitoring, investor relations, mediarelaties, het beheren van congressen voor pers en analisten, het schrijven van persberichten en het jaarverslag.

Global communications en mediarelaties voor The Ocean Cleanup

Vanaf dag 1 ondersteunen wij als trotse partner de wereldwijde mediastrategie en mediarelaties van The Ocean Cleanup. Het schoonmaken van de oceanen die vervuild zijn met miljoenen tonnen plastic leek lang onmogelijk. Na een succesvolle crowdfunding campagne lanceerde Boyan Slat met The Ocean Cleanup het eerste opruimsysteem in The Great Pacific Garbage Patch. Met The Ocean Cleanup hebben we een aantoonbare bijdrage geleverd aan het vergroten van het bewustzijn rondom de wereldwijde plasticproblematiek.

Coca-Cola en de introductie van suikervrije Sprite

Coca-Cola European Partners kondigde haar plannen aan om over te stappen op een suikervrije versie van Sprite in Nederland. In samenwerking met Coca-Cola lanceerden we een succesvolle corporate PR-campagne, waarbij dit nieuws werd opgepikt door toonaangevende bronnen als Hart van Nederland en NOS. In een groot interview met Het Financieele Dagblad bespraken de landendirecteuren van CCEP NL en Coca-Cola Company NL de verschuiving van de voorkeur van de consument naar gezondere dranken.

Premium mediamonitoring voor de Nederlandse Vereniging van Banken

Het bankenlandschap is breed, divers en daardoor moeilijk te monitoren met alleen zoekmachines en knipseldiensten.

Voor de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) maken onze analisten elke ochtend een overzicht van het relevante nieuws in de financiële sector.

UNIT 4/Advent deal: het einde van de beursnotering en de daaropvolgende periode

Wij kennen de dynamiek, het proces en de interne en externe gevoeligheden van beursnoteringen, fusies en overnames.

We hebben softwarebedrijf UNIT 4 geadviseerd en ondersteund rondom hun beursexit en in de post-transactieperiode. Naast strategisch advies over de rationale van de transactie en de timing van het delistingsproces, hebben we praktische ondersteuning verleend en het management voorbereid op de verschillende interne en externe communicatiemomenten.

Live monitoring en fact-checking ten tijde van de Ahold Delhaize fusie

Ahold Delhaize voltooide met succes haar fusie tot één van de grootste food retailers ter wereld. De nieuwe marktleider in supermarkten en online winkelen bedient wekelijks meer dan 50 miljoen klanten.

We ondersteunden Ahold Delhaize met onze premium mediamonitoring voor, tijdens en na het fusieproces.

Neem contact op

Neem contact met ons op met uw vraag over onze communicatieoplossingen.

Ons team in Amsterdam staat voor u klaar, neem contact op via +31 (0) 2 0575 4010 of info@cffcommunications.nl.

Ons laatste nieuws & inzichten

Onze Grayling-collega’s: gebrand op branding :-)

Onze Grayling-collega’s: gebrand op branding 🙂

Sinds dit jaar werken we intensiever samen met onze collega's van Grayling Nederland. Gezien de toenemende vraag naar geïntegreerde communicatie-oplossingen, lag een samenwerking met onze Nederlandse

ASML, BESI en Basic-Fit winnen NEVIR Dutch IR Awards 2019

ASML, BESI en Basic-Fit winnen NEVIR Dutch IR Awards 2019

Onze event managers waren al vroeg in de weer om de uitreiking van de Nevir Dutch IR Awards 2019 te organiseren. En dat leverde een mooie avond, met hele mooie winnaars op! Achter de schermen bij de Dutch IR

Jan Willem Blok Director Public Affairs bij CFF Communications

Jan Willem Blok Director Public Affairs bij CFF Communications

CFF Communications breidt dienstverlening verder uit met Public Affairs en Branding CFF Communications, hét bureau voor financiële en corporate communicatie in Amsterdam, voegt Public Affairs en Branding