Jan Willem Blok Director Public Affairs bij CFF Communications

Jan Willem Blok Director Public Affairs bij CFF Communications

CFF Communications breidt dienstverlening verder uit met Public Affairs en Branding

CFF Communications, hét bureau voor financiële en corporate communicatie in Amsterdam, voegt Public Affairs en Branding toe aan zijn dienstenaanbod. Het bureau heeft daartoe Jan Willem Blok aangesteld als Director Public Affairs en zal de samenwerking met zusterkantoor Grayling Nederland intensiveren.

Jan Willem Blok is op 7 januari begonnen als Director Public Affairs en zal in die positie de publicaffairspraktijk van CFF Communications opzetten en uitbreiden. Eerder was Jan Willem Head of Government Affairs bij ABN AMRO. Daarvoor werkte hij onder andere bij de Tweede Kamerfractie van het CDA. Hij zal de klanten van CFF Communications voorzien van publicaffairsadvies en hun belangen behartigen op lokaal niveau, in Den Haag en in Brussel, waarbij hij zal samenwerken met de EU Public Affairs Hub van Grayling in de Europese hoofdstad.

De uitbreiding naar Public Affairs sluit aan bij de algehele verbreding van het aanbod van communicatiedienstverlening door CFF Communications. Zo gaat CFF Communications intensiever samenwerken met Grayling Nederland, het zusterkantoor uit het Huntsworth-netwerk dat excelleert in Branding en Communicatie. Daarnaast levert het groeiende Media Intelligence-team van CFF Communications naast premium mediamonitoring sinds kort ook nieuwscontent op maat voor (sociale) intranetten.

Uneke Dekkers, Managing Director, CFF Communications:

“Door de aanstelling van Jan Willem en de intensievere samenwerking met Grayling Nederland, hebben we onze propositie verder verbreed en kunnen we onze klanten beter ondersteunen bij al hun communicatievraagstukken. Public Affairs en Branding vormen twee nieuwe bouwstenen van onze geïntegreerde aanpak. Zo bieden wij alle bedrijven en organisaties vanuit een brede achtergrond praktische ondersteuning, strategisch advies en meetbaar resultaat.”

 Voor meer informatie:

Uneke Dekkers: T  + 31 20 575 40 10  E  uneke.dekkers@cffcommunications.nl

Back to blog