Ben jij de Consultant Communicatie die ons team versterkt?

Als er veel op het spel staat, ben jij scherp. Jij weet dat communicatie organisaties kan maken of breken.

Jij volgt Het Financieele Dagblad en de Volkskrant. Je kent de invloed van Instagram of Twitter. Jij bent op de hoogte van het nieuws uit Den Haag en Brussel. Je hebt een goede pen, gevoel voor verhoudingen. Je bent een prettig mens, iemand die eerst wellicht twijfelt, maar uiteindelijk niet bang is om de telefoon op te pakken om een gesprek aan te knopen.

Wij waarderen dat. Daarom zijn we op zoek naar jou en willen we je een aanbod doen.

Reageer je voor 12 april naar heleen.gorter@cffcommunications.nl? We komen graag in contact.

Wij bieden:

  • De uitdaging om je tanden te zetten in belangrijke communicatievraagstukken;
  • Een informele cultuur, waarin we samenwerken in wisselende teams van leuke collega’s met verschillende achtergronden;
  • Ruimte om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen in de verschillende disciplines die ons bureau rijk is, van financiële communicatie en crisiscommunicatie tot public affairs en influencer marketing;
  • Een marktconforme beloning met goede arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenregeling;
  • Een onvergetelijke tijd waarin je met collega’s en klanten doelgericht werkt, plezier hebt en samen succes viert.

Jouw functie

In projectteams ben je betrokken bij de communicatie en mediarelaties voor verschillende grote merken en internationale bedrijven. Hou je vast. Dit betekent dat je terecht komt in bedrijfskritieke situaties, waarin het alle hens aan dek is. Maar ook als het business as usual is sta jij op scherp, en werk je samen met je collega’s aan de voedingsbodem voor de succesvolle groei van onze klanten: je draagt bij aan de positionering, verzorgt een eigen netwerk van mediarelaties, schrijft persberichten en jaarverslagen en bereidt interviews voor. Jij signaleert kansen voor nieuwe communicatiemogelijkheden en schakelt probleemloos tussen commerciële, operationele, analytische en strategische werkzaamheden.

Onze criteria

Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding en 2 tot 5 jaar relevante werkervaring. Bij voorkeur werk je momenteel in een communicatiefunctie of een financiële rol, bij een bedrijf, bureau of journalistieke organisatie. Een perfecte beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal is vereist, evenals een brede interesse in de media en ervaring met de effectieve inzet van social media. Je bent flexibel, nieuwsgierig, een sterke projectmanager, gretig, organisatiebewust, kan snel schakelen, leergierig, extravert en secuur.

Reageer voor 12 april

Reageer je voor 12 april naar heleen.gorter@cffcommunications.nl? We zien uit naar je C.V. en motivatiebrief.

Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Bel gerust met Heleen Gorter via 020 575 40 10.

Wie wij zijn

Al meer dan 25 jaar is CFF Communications hét adviesbureau op het gebied van corporate en financiële communicatie. Het team van CFF Communications telt meer dan 30 professionals die, ieder op hun eigen vakgebied, beschikken over een unieke match van kennis en ervaring.

CFF Communications is gevestigd in Amsterdam en is onderdeel van Huntsworth, een wereldwijd opererende communicatie-groep met hoofdkantoor in Londen. CFF is centraal gehuisvest in Amsterdam, op loopafstand van het Amstel Station.

Back to blog