ASML, BESI en Basic-Fit winnen NEVIR Dutch IR Awards 2019

Onze event managers waren al vroeg in de weer om de uitreiking van de Nevir Dutch IR Awards 2019 te organiseren. En dat leverde een mooie avond, met hele mooie winnaars op!

Achter de schermen bij de Dutch IR Awards 2019

Iets na zessen was het, toen onze Monique de sleutel van het Transformatorhuis op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam in ontvangst nam. Twaalf uur later was de zaal opgebouwd en klaar voor de meer dan 200 IR-professionals die uitgenodigd waren voor het event. Na een informele borrel, nam iedereen plaats aan de 18 tafels in de zaal ernaast, voor het diner, de toespraken en… de awards.

Jaarlijks zijn er twee prijscategorieën, voor het beste bedrijf en de beste professional. Binnen deze categorieën zijn er prijzen voor bedrijven uit de AEX, de AMX en de AScX.

Corné van Zeijl namens de jury over de winnaars

Namens de jury zei Actiams asset manager Corné van Zeijl dat de onderwerpen waarop IROs zich richten met de dag diverser en dynamischer worden.

“In de twaalfde editie van de NEVIR Dutch IR Awards, hebben we gekeken naar de mate van disclosure, bereikbaarheid, zichtbaarheid van het management, en de bereidwilligheid van het management tot engagement”, aldus Van Zeijl.

“Uiteindelijk waren een heldere visie, transparante verslaggeving en een continue dialoog doorslaggevend bij het selecteren van de winnaars.”

ASML, BESI en Basic-Fit winnen Dutch IR Awards 2019

ASML, BE Semiconductor Industries en Basic-Fit werden dit jaar geselecteerd als de bedrijven met het beste IR-beleid.

Winnaars van de NEVIR Dutch IR Awards 2019

De beste IR Professionals waren volgens de jury werkzaam bij ABN AMRO, SBM Offshore en ForFarmers. Gefeliciteerd Dies Donkers, Bert-Jaap Dijkstra en Caroline Vogelzang!

Genomineerden en winnnars van de NEVIR Dutch IR Awards 2019
Genomineerden en winnaars van de NEVIR Dutch IR Awards 2019

Dat werd de ochtend erna gevierd met een klap op de gong

De ochtend na de ceremonie openden de winnaars de handelsdag op Beursplein 5 met de traditionele gongslag. Namens het hele kantoor willen wij iedereen van harte feliciteren met de verdiende overwinning.

Tot volgend jaar!

CFF Communications is betrokken bij de NEVIR. Onze Managing Director, Uneke Dekkers, is lid van het bestuur, dat jaarlijks onder meer een onafhankelijke jury installeert. Ook verzorgen onze event managers al jaren het secretariaat van de Nevir.

Back to blog