Uw uitdaging vereist een geïntegreerde aanpak

Bij CFF Communications werken we op het snijvlak van bedrijfsstrategie en corporate communicatie.

Ligt uw strategie onder de loep? Heeft u te maken met activistische stakeholders op social media, een onderzoeksjournalist van Zembla, een parlementair onderzoek of een datalek? Bereidt u zich voor op uw Capital Markets Day, overweegt u een beursintroductie, schrijft u uw jaarverslag of werkt u aan een transactie die uw sector zal transformeren?

Wij werken dagelijks in bedrijfskritische situaties en geloven dat uw unieke situatie een frisse, weloverwogen aanpak vereist.

Wij zijn CFF Communications

Wij adviseren en ondersteunen grote bedrijven en organisaties met hun financiële en corporate communicatie, in Nederland en daarbuiten.

Sinds 1993 is ons team van meer dan 30 professionals uitgegroeid tot hét toonaangevende bureau voor financiële en corporate communicatie in Nederland. Ons werk omvat geïntegreerde campagnes, mediarelaties, crisiscommunicatie, investor relations, mediamonitoring, public affairs, contentcreatie en communicatieondersteuning. Al jaren zijn wij hét bureau voor de communicatie van beursintroducties op Euronext Amsterdam.

Als communicatiespecialisten met ervaring in verschillende sectoren, bieden wij praktische ondersteuning, strategisch advies en meetbaar resultaat.

Wij zijn internationaal

Wij zijn onderdeel van Huntsworth, een internationale dienstverlener op het gebied van communicatie en zorg. De communicatiedivisie van Huntsworth bevat drie overkoepelende communicatienetwerken.

Bij CFF Communications in Amsterdam werken we nauw samen met onze collega’s van Grayling in Amsterdam en Brussel, en onze collega’s van Citgate Dewe Rogerson in de grote financiële centra van de wereld.

Grayling is een wereldwijd communicatiebureau voor geïntegreerde oplossingen op het gebied van public relations en public affairs. Citigate Dewe Rogerson is een internationaal financieel en corporate PR-adviesbureau.

Wij hebben de internationale expertise die vereist is voor complexe internationale en lokale communicatiekwesties.

Ons laatste nieuws & inzichten

Maak rondom Prinsjesdag gratis kennis met onze nieuwe Politieke Monitoring service

Maak rondom Prinsjesdag gratis kennis met onze nieuwe Politieke Monitoring service

Prinsjesdag, net als andere jaren is er vooraf al veel bekend. De media-analisten van CFF Communications zochten uit wat voor jou en je bedrijf van belang is. Vraag hier de gratis preview aan en wees volledig

Vacature: CFF Communications zoekt Brand & Event Coördinator

Vacature: CFF Communications zoekt Brand & Event Coördinator

De selectieprocedure is inmiddels in een afrondende fase. Wil jij ook werken voor hét bureau voor corporate communicatie in Nederland? Stuur je CV en motivatie dan naar: info@cffcommunications.nl of neem

CFF Communications versterkt team met nieuwe analisten en consultants

CFF Communications versterkt team met nieuwe analisten en consultants

In de eerste helft van dit jaar hebben we ons team versterkt met maar liefst vijf nieuwe medewerkers: een senior consultant, een consultant en drie analisten voor ons media intelligence team. Nieuw