OVER CFF COMMUNICATIONS

Experts in financiële en corporate communicatie, reputatiemanagement en media intelligence

Uw uitdaging vereist een geïntegreerde aanpak

Bij CFF Communications werken we op het snijvlak van bedrijfsstrategie en corporate communicatie.

Ligt uw strategie onder de loep? Heeft u te maken met activistische stakeholders op social media, een onderzoeksjournalist van Zembla, een parlementair onderzoek of een datalek? Bereidt u zich voor op uw Capital Markets Day, overweegt u een beursintroductie, schrijft u uw jaarverslag of werkt u aan een transactie die uw sector zal transformeren?

Wij werken dagelijks in bedrijfskritische situaties en geloven dat uw unieke situatie een frisse, weloverwogen aanpak vereist.

Wij zijn CFF Communications

Wij adviseren en ondersteunen grote bedrijven en organisaties met hun financiële en corporate communicatie, in Nederland en daarbuiten.

Sinds 1993 is ons team van meer dan 30 professionals uitgegroeid tot hét toonaangevende bureau voor financiële en corporate communicatie in Nederland. Ons werk omvat geïntegreerde campagnes, mediarelaties, crisiscommunicatie, investor relations, mediamonitoring, public affairs, contentcreatie en communicatieondersteuning. Al jaren zijn wij hét bureau voor de communicatie van beursintroducties op Euronext Amsterdam.

Als communicatiespecialisten met ervaring in verschillende sectoren, bieden wij praktische ondersteuning, strategisch advies en meetbaar resultaat.

Wij zijn internationaal

Wij zijn onderdeel van Huntsworth, een internationale dienstverlener op het gebied van communicatie en zorg. De communicatiedivisie van Huntsworth bevat drie overkoepelende communicatienetwerken.

Bij CFF Communications in Amsterdam werken we nauw samen met onze collega’s van Grayling in Amsterdam en Brussel, en onze collega’s van Citgate Dewe Rogerson in de grote financiële centra van de wereld.

Grayling is een wereldwijd communicatiebureau voor geïntegreerde oplossingen op het gebied van public relations en public affairs. Citigate Dewe Rogerson is een internationaal financieel en corporate PR-adviesbureau.

Wij hebben de internationale expertise die vereist is voor complexe internationale en lokale communicatiekwesties.

Ons laatste nieuws & inzichten

Live: De verkiezingen voor het Europese Parlement volgens CFF

Live: De verkiezingen voor het Europese Parlement volgens CFF

Donderdag is het zover. Op 23 mei trapt Nederland met het Verenigd Koninkrijk de verkiezingen af voor het Europese Parlement. Andere landen volgen op 24, 25 en 26 mei - zoals deze infographic van het Europese

#CFFpeople – Harmen van der Molen in actie bij LeasePlan

#CFFpeople – Harmen van der Molen in actie bij LeasePlan

Sinds enkele maanden zien we Harmen van der Molen, één van onze senior consultants, weinig meer bij CFF op de werkvloer. Dat heeft een reden. Hij versterkt als interim het communicatieteam van één van de

Onze Grayling-collega’s: gebrand op branding :-)

Onze Grayling-collega’s: gebrand op branding 🙂

Sinds dit jaar werken we intensiever samen met onze collega's van Grayling Nederland. Gezien de toenemende vraag naar geïntegreerde communicatie-oplossingen, lag een samenwerking met onze Nederlandse