Uw uitdaging vereist een geïntegreerde aanpak

Bij CFF Communications werken we op het snijvlak van bedrijfsstrategie en corporate communicatie.

Ligt uw strategie onder de loep? Heeft u te maken met activistische stakeholders op social media, een onderzoeksjournalist van Zembla, een parlementair onderzoek of een datalek? Bereidt u zich voor op uw Capital Markets Day, overweegt u een beursintroductie, schrijft u uw jaarverslag of werkt u aan een transactie die uw sector zal transformeren?

Wij werken dagelijks in bedrijfskritische situaties en geloven dat uw unieke situatie een frisse, weloverwogen aanpak vereist.

Wij zijn CFF Communications

Wij adviseren en ondersteunen grote bedrijven en organisaties met hun financiële en corporate communicatie, in Nederland en daarbuiten.

Sinds 1993 is ons team van meer dan 30 professionals uitgegroeid tot hét toonaangevende bureau voor financiële en corporate communicatie in Nederland. Ons werk omvat geïntegreerde campagnes, mediarelaties, crisiscommunicatie, investor relations, mediamonitoring, public affairs, contentcreatie en communicatieondersteuning. Al jaren zijn wij hét bureau voor de communicatie van beursintroducties op Euronext Amsterdam.

Als communicatiespecialisten met ervaring in verschillende sectoren, bieden wij praktische ondersteuning, strategisch advies en meetbaar resultaat.

Wij zijn internationaal

Wij zijn onderdeel van Huntsworth, een internationale dienstverlener op het gebied van communicatie en zorg. De communicatiedivisie van Huntsworth bevat drie overkoepelende communicatienetwerken.

Bij CFF Communications in Amsterdam werken we nauw samen met onze collega’s van Grayling in Amsterdam en Brussel, en onze collega’s van Citgate Dewe Rogerson in de grote financiële centra van de wereld.

Grayling is een wereldwijd communicatiebureau voor geïntegreerde oplossingen op het gebied van public relations en public affairs. Citigate Dewe Rogerson is een internationaal financieel en corporate PR-adviesbureau.

Wij hebben de internationale expertise die vereist is voor complexe internationale en lokale communicatiekwesties.

Ons laatste nieuws & inzichten

#CFFpeople – Monique met Leolux naar de grootste interieurbeurs van Europa

#CFFpeople – Monique met Leolux naar de grootste interieurbeurs van Europa

Onze collega Monique Dassen bracht namens CFF Communications met Leolux een bezoek aan dé interieurbeurs van Europa, IMM in Keulen. Alle grote meubelmerken presenteren hier elk jaar hun nieuwe collectie.

Randstad, SBM Offshore en Kendrion winnen NEVIR Dutch IR Awards 2020

Randstad, SBM Offshore en Kendrion winnen NEVIR Dutch IR Awards 2020

Voor de dertiende keer heeft de NEVIR, de Nederlandse Vereniging voor IR professionals, de winnaars van de NEVIR Dutch IR Awards bekendgemaakt. Tijdens een spectaculair evenement in het Compagnietheater

Long Read: Optimaal op de beurs – Frank Jansen over het beursklimaat en onze bijdrage aan het Techshare-programma van Euronext

Long Read: Optimaal op de beurs – Frank Jansen over het beursklimaat en onze bijdrage aan het Techshare-programma van Euronext

Een beursgang is geen geringe operatie. Met hulp van experts in het veld organiseert Euronext daarom een trainingsprogramma om ambitieuze (tech)ondernemers naar de beurs te begeleiden. Dit artikel werd