Telefoonnummer: +31 (0) 20 575 4010| dinsdag 23 januari 2018
Citigate logo
Citigate logo
headerbar nieuws

ING Group, a.s.r. en ForFarmers winnaars Dutch IR Awards 2018

Amsterdam, 12  januari 2018 – De Nederlandse Vereniging voor Investor Relations (NEVIR) heeft gisteravond de winnaars van de Dutch IR Awards 2018 bekend gemaakt. Het was het elfde jaar op rij dat deze prijzen werden uitgereikt aan in Nederland genoteerde ondernemingen en professionals die uitblinken in Investor Relations. Tijdens de jaarlijkse award avond werden prijzen uitgereikt voor ‘Beste Onderneming’ op het gebied van Investor Relations en ‘Beste IR professional’.

Lees meer

CFF Communications – Een blik achter de schermen #5

Een nieuwe naam, een nieuw jaar, een nieuw overzicht met ons laatste nieuws en de nieuwste klantencases! 

Neem voor deze blik achter de schermen een kijkje op ons Engelstalige blog. Daar lees je meer over de Nederlander van het jaar en de vele stakeholders die betrokken zijn bij een fusie of overname.

 

Vertel je eigen verhaal

Wie herkent de financial van 25 jaar geleden nog terug? Zowel intern als extern is de rol van finance sterk veranderd.

Gepubliceerd als column in het CFO Magazine, editie 2 2017 - De CFO is allang geen boekhouder meer, de analist allang geen spreadsheetvreter en de belegger allang niet louter geïnteresseerd in de cijfers. De ‘harde’ financial kijkt niet enkel naar de cijfers in de jaarrekening, maar juist ook naar de toelichting op de jaarrekening, het ‘zachte’ deel dat het verhaal achter de cijfers vertelt. Zo heeft duurzaam beleggen in Europa een vlucht genomen en is het normaal dat pensioenfondsen en andere institutionele beleggers bedrijven en management onder druk zetten openheid te geven over uiteenlopende zaken, van duurzaamheid in de keten tot (gender)diversiteit in de boardroom.

Lees meer

Nominaties Dutch IR Awards 2018

De Nederlandse Vereniging voor Investor Relations (NEVIR) maakt vandaag de nominaties bekend voor de Dutch IR Awards 2018. De awards worden op 11 januari 2018 uitgereikt aan Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen en professionals die uitblinken in Investor Relations.

 

Lees meer

Citigate First Financial wijzigt naam in CFF Communications

Amsterdam, 5 oktober 2017 - Communicatiebureau Citigate First Financial heet vanaf vandaag CFF Communications. De naamswijziging valt samen met het 25-jarig jubileum en reflecteert de verbreding van de diensten in de afgelopen jaren. CFF Communications is 25 jaar geleden gestart als bureau voor financiële communicatie en investor relations. Tegenwoordig ondersteunt CFF Communications klanten bij alle aspecten van corporate communicatie.

Lees meer

Nieuws Update: hoogtepunten van het eerste halfjaar!

In het afgelopen halfjaar hebben we aan verschillende mooie projecten gewerkt, voor klanten als Coca-Cola European Partners, Hudson’s Bay Company en NN Group.

Ook ondersteunden we The Ocean Cleanup bij het presenteren van een nieuwe technologische mijlpaal: oprichter en CEO Boyan Slat presenteerde een verbeterd design en concept van zijn project waarmee hij, twee jaar eerder dan gepland, plastic uit de oceanen kan verwijderen. Een fantastische prestatie van Boyan en zijn team!

En we verwelkomden vier nieuwe communicatietalenten, Peter, Rick, Janneke en Teun!

Dit en meer lees je in onze Engelstalige halfjaarupdate!

Citigate First Financial versterkt full service corporate communicatie propositie met director en media-analisten

Amsterdam, 5 juli 2017 – Citigate First Financial, marktleidend adviesbureau op het gebied van corporate en financiële communicatie, versterkt zich met de aanstelling van Janneke Dijkstra, Teun Verhagen, Peter Roggeband en Rick van Holst Pellekaan.

Lees meer

‘Webcast verdringt persconferentie, maar deze kan toch nog steeds heel waardevol zijn’n’

Een groeiend aantal AEX-fondsen presenteert de jaarcijfers tegenwoordig via een webcast in plaats van een persconferentie. Het Financieele Dagblad schreef er woensdag over in een uitgebreid artikel. Arcadis wordt in het artikel genoemd als één van de bedrijven die niet langer een persconferentie organiseert, maar het tegenwoordig houdt bij een belronde met journalisten en één met analisten. ‘Ook grote AEX-fondsen als Heineken en Unilever volstaan met korte telefonische gesprekken met de journalisten, die daarnaast een webcast kunnen afluisteren’, aldus de krant.

Toch kan een persconferentie nog steeds heel waardevol zijn, benadrukt Citigate’s executive director Geert Pielage in het artikel en tegenover BNR. 

Lees meer

Mijn stage bij het Media Intelligence team van Citigate First Financial

Mijn naam is Kevin van Geest en ik ben derdejaars Communicatie-student aan de Hogeschool van Amsterdam. Vorig jaar zocht ik voor mijn opleiding een beroepsoriënterende stage. Mijn zoektocht naar een stageplek eindigde bij Citigate First Financial. Van november 2015 tot maart 2016 liep ik hier 10 weken stage. Nadat ik mijn stage succesvol afsloot, groeide ik door tot de functie Junior Media Analyst.

Nu, een jaar later, doe ik dat nog met veel plezier. Het is ten slotte een mooie manier om bij te verdienen, te studeren en tegelijkertijd relevante werkervaring op te doen.

Lees meer

Citigate Nieuws Update: wat is er nieuw in 2017?

Nadat we iedereen een gelukkig en gezond 2017 hebben gewenst, kijken we met genoegen terug op een geslaagd 2016. In de laatste maanden verwelkomden we vijf nieuwe collega's, werkten we aan verschillende interessante projecten, inclusief de presentatie van de herziene Corporate Governance Code, en hebben we ons dienstenaanbod voor Media Intelligence uitgebreid.

Lees verder op ons Engelstalige pagina!

Contactinformatie

James Wattstraat 100
1097 DM Amsterdam

Tel: +31 (0) 20 575 4010
Mail: info@cffcommunications.nl 

Meer contactinfo

24/7 bereikbaar

Tijdens kantooruren:
Tel: +31 (0) 20 575 4010

Buiten kantooruren:
Tel: +31 (0) 6 5026 1626
Tel: +31 (0) 6 5099 9343

Laatste Tweet

CFF Communications

RT @klaaskruijer: The disappearance of 'physical' AGMs is not acceptable for several large asset managers (f.e. Aberdeen and JP Morgan) but…

4 days, 13 hours ago Reply Retweet Favorite